Selecteer een pagina

Ondernemersvereniging “De Graafstroom” is de vereniging van ondernemers in de gemeente Molenwaard.

De gemeente Molenwaard kent vele ondernemers. Langs de kenmerkende lintbebouwing van de Alblasserwaard vindt u veel kleinschalige, maar ook grote bedrijven (zie ledenpagina). Deze gemeente kent 7 kernen: Oud Alblas in het uiterste westen, Wijngaarden, Bleskensgraaf, Molenaarsgraaf, Brandwijk, Ottoland en in het uiterste oosten Goudriaan.

Het doel is een brug te vormen tussen de diverse ondernemers en winkeliers in de gemeente Molenwaard, zodat ze gezamenlijk kennis uit kunnen wisselen en een sociaal platform hebben om elkaar te ontmoeten. Ook is de vereniging zeer actief om de belangen van de ondernemers en winkeliers in het gebied te behartigen en te zorgen voor kennisuitwisseling.

De ondernemersvereniging zet LBS in de spotlights.

Bekijk dit mooie artikel maar eens op: www.ovdegraafstroom.nl/nieuws/lbs-media-lets-be-smart

 

 

Tekst van artikel geschreven door Julia Kooyman, Marketing met PIT