Selecteer een pagina

Zit jij al jaren in dezelfde kantooromgeving en heb je ook genoeg van de kleur van het kantoormeubilair? Geef je meubilair een tweede kans, zonder ze te recyclen. Zo werk je als bedrijf écht circulair en bespaar je kosten.

Circulair meubilair
Circulair staat voor het maximaliseren van de herbruikbaarheid van producten en grondstoffen en het minimaliseren van waardevernietiging. In deze populaire gedachten krijgt LBS steeds vaker terugkerende vraag is of wij meubilair kunnen omkleuren met folie. Het antwoord: Jazeker! LBS houd van slimmigheidjes en meubels een tweede kans geven met interieurfolie past bij onze SMART kernwaarden.

....Na
Voor...

We gebruiken een speciale stevige interieurfolie in dezelfde kleurstelling en glans als meubelplaat. Niet alleen is het goed voor het milieu het is kosten- en tijdsbesparend. Diverse kleurcombinaties zijn mogelijk, zelfs hout met reliëf patroon (?).

Talloze toepassingen

Van kantoorkasten tot wachttafels, van deuren tot tv-wanden, het interieurfolie is voor vele toepassingen geschikt. Het scheelt vaak veel in tijd en overlast. In vergelijking met schilderen, hoef je bij interieurfolie niet eerst te schuren, gronden en schilderen, waardoor overlast tot een minimum beperkt blijft. En is het op elke gladde ondergrond toepasbaar.

Achterwand receptie 

De achterwand en kast omgekleurd naar een frisse rode kleur en binnen 24 uur en zonder overlast op de werkvloer.

....Na
Voor...

“Nieuwe” Deuren bij Lexus

Deuren schilderen is vaak een tijdrovende klus, met stof, lawaai en stank. Ook is het vaak niet gelijk gebruiksklaar. Met interieurfolie kunnen de werkzaamheden in de kantoor- of showruimte gewoon doorgaan en mag de deur direct in behandeling genomen worden.

 

....Na
Voor...

Overzicht van de voordelen:

  • geen stof
  • geen lawaai
  • geen stank en direct gebruiksklaar (t.o.v. schilderwerk)
  • werkzaamheden in showroom kunnen gewoon doorgang vinden
  • geen logistieke handelingen
  • geen onrust of afleiding in showroom doordat er met zware deuren en/of meubels gesjouwd moet worden (zowel heen als terug!).

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van interieurfolie? Neem voor vragen contact met ons op.

Ook smart aan de slag?

facebook_witlinkedin_wittwitter_wit

Bel: 085 732 57 07

Email: info@lbs.nl