Selecteer een pagina

Unieke identiteit

Met een gevel dat jouw bedrijfsidentiteit uitstraalt, maak je een krachtig statement. Zo is Peugeot zeer succesvol in zijn showrooms een unieke identiteit te geven. Waar ter wereld de vestigingen ook gevestigd zijn, ze zijn herkenbaar door de Peugeot uitstraling.

Zie hier een voor / na foto’s. Klik op de afbeelding om naar de website te gaan en schuif maar eens heen-en-weer met het pijltje.

....Na
Voor...

Schoonheidsfoutjes camoufleren

Oudere panden, die jarenlang voldeden, kunnen nu nog wel eens gedateerd lijken. Of de uitstraling van de ingang mag meer aandacht krijgen. De gevel omkleuren met folie en de lijnen slim inzetten, kan ervoor zorgen dat schoonheidsfoutjes gecamoufleerd worden of het accent precies op de kracht van het pand plaatsen. Net als kleding, maakt het model, de kleur en de kwaliteit van de jas veel uit hoe het aangezicht is.

....Na
Voor...

Ook smart aan de slag?

facebook_witlinkedin_wittwitter_wit

Bel: 085 732 57 07

Email: info@lbs.nl