Selecteer een pagina

Zijn jouw meubels in je kantoor nog prima, maar is een update en restyling hoognodig?

De kastenwanden, deuren en bureaus kan je natuurlijk compleet vervangen. Of ben jij net even slimmer (én duurzamer) bezig en geef je ze een tweede kans door ze te voorzien van interieurvinyl? Met ons speciale interieurvinyl bespaar je flink, heb je geen overlast, is het volledig hygiënisch, zijn er vele kleuren en designs, én … werk je als bedrijf duurzaam.

....Na
Voor...

 

LBS heeft een nieuwe collectie interieurvinyl in het assortiment, die vergelijkbaar is in kleurstelling, reliëf en glans als meubelplaat. Alleen zijn de mogelijkheden nog uitgebreider. Je kan kiezen uit allerlei standaardkleuren, maar ook vele mogelijkheden in hout-, leer-, stof- en steen-look. Daarbij heeft het vinyl heeft een voelbare, natuurgetrouwe textuur, waardoor het niet van echt te onderscheiden is.

Vele toepassingen

Wil jij een deur met origineel leder-look? Een wachttafel met marmer-look? Of juist een customized design? Van kantoorkasten tot wachttafels, van deuren tot balies; het interieur-vinyl is voor vele toepassingen geschikt. Niet alleen is het zeer concurrerend met meubelbouw, maar ook een goede vervanger voor schilderen. Want in vergelijking met schilderen, hoef je bij interieur-vinyl niet eerst te schuren, gronden en af te lakken. Waardoor de overlast tot een minimum beperkt blijft en in een kortere tijd je interieur omgekleurd wordt. Daarbij kan elke gladde ondergrond gerenoveerd worden tot een nieuwe uitstraling. Renoveren was niet eerder zo eenvoudig, voordelig en snel.

....Na
Voor...
....Na
Voor...

Ook smart aan de slag?

facebook_witlinkedin_wittwitter_wit

Bel: 085 732 57 07

Email: info@lbs.nl