Selecteer een pagina

Het jaar 2018 nadert zijn eind alweer. Een jaar wat in hoog tempo voorbij ging met vele mooie momenten. Bij LBS zijn er dit jaar in ieder geval veel ontwikkelingen geweest en we hebben nog meer mooie plannen in het vooruitzicht. Eerst even terugkijken.

Het jaar 2018 zag….

  • Blauw van Peugeot

Alle vestigingen van Peugeot worden landelijk van het nieuwe Blue Box concept voorzien. In een hoog tempo transformeert LBS al deze vestigingen door geheel Nederland. Begin december waren het er al meer dan 75.

  • Magenta van T-Mobile

Het hoofdkantoor van T-Mobile heeft honderden meters magenta- en duizenden meters whiteboardfolie gekregen. Verdieping na verdieping zijn magenta gekleurd en voorzien van muurvullende whiteboardfolies.

  • Geel van Vaartland.nl

De nieuwe positionering voor Vaartland.nl vroeg om een compleet nieuwe huisstijl. Alle vestigingen van Vaartland.nl, verspreid over Nederland, hebben een frisse en moderne uitstraling passend bij de huisstijl.

  •  Kleurrijk in de kantooraankleding

Tientallen projecten met kleurrijke kantooraankleding zoals Center Parcs, Beslist.nl, Delftse Poort, Alten, Stimulanz & Divosa en vele anderen zijn voorzien van een passende aankleding in en rond het kantoor.

En er staan ons weer veel mooie momenten te wachten in 2019, waar we je natuurlijk van op de hoogte houden. Dankjewel voor dit prachtige jaar.