Selecteer een pagina

Over LBS

LBS wil elk project slim aanpakken. Door met creatieve en praktische oplossingen te komen op het gebied van signing en branding pakken we jouw huisstijl grondig beet. Binnen bereik en budget.

SMART.

S:

SAMENWERKEN

Samen met jou gaan we het realiseren

M:

MEEDENKEN

Twee weten meer dan één 

A:

AMBITIEUS

Kan het nog beter?

R:

REALISTISCH

Kan het niet? Dan doen we het op een andere manier

T:

TIJD

Volgens afspraak of zelfs eerder!

Klanten geven een 8,2

 

Klantonderzoek

 

Wij willen dat je tevreden bent over onze service en producten. Medio 2017 deden we onderzoek naar de ervaringen van onze klanten met LBS. Wij ontvingen als gemiddeld rapportcijfer een 8,2.

We vragen onze klanten regelmatig om feedback. De feedback gebruiken we om onze service en producten verder te verbeteren. Wil jij je mening geven over LBS? Vul ons klantonderzoek hier in.

Waarom LBS?

“ Mijn doel met LBS is om ieder project op een unieke en persoonlijke wijze aan te pakken. Met als gewenste situatie een meer dan tevreden opdrachtgever en een voor allen positief projectresultaat.

Een jarenlange relatie met een gezamenlijke gunfactor als uitgangspunt, is voor mij de sleutel om succesvol te kunnen samenwerken.

De pragmatische vorm van aanpak, combinaties met specialisten en een breed scala aan activiteiten, maakt dat LBS motiverend blijft voor opdrachtgever en het team.

De SMART kernwaarden zijn leidend in de werkwijze van LBS. Het is het kompas van de organisatie en aanpak.”

Daarom LBS. 

Danny Stam

LBS

Ook smart aan de slag?

facebook_witlinkedin_wittwitter_wit

Bel: 085 732 57 07

Email: info@lbs.nl