Selecteer een pagina

RESTYLING KANTOOR

De uitstraling van een kantoor valt pas op als hij erg goed is. Onbewust heeft sfeer altijd invloed op de werkvloer. Stap met ons bij Alten binnen en kijk hoe wij het kantoor sfeer hebben gegeven op een slimme manier.

Alten - Technology

Sfeer geven aan een kantoor

Bij binnenkomst is de nieuwe kantoorruimte van Alten nog kaal. De ruimtes zijn nog niet verdeeld met glazen wanden, de werkplekken nog sfeerloos. Doel? Zorgen dat medewerkers bij Alten in een sfeervolle omgeving kunnen werken voor de beste prestaties.

In samenwerking met DIPA systeemwanden en Brokx projectinrichting, begint het LBS team de ruimte sfeer te geven. Glazen wanden scheiden de ruimtes en krijgen een markering in de huisstijl.  Dit geeft privacy én niemand loopt tegen een glazen deur aan. Het uitgedachte interieur concept van Brokx met rustige naturel- en blauwtinten in meubels en vloerbedekking geven het pand kleur.

Binnen enkele dagen ziet het kantoor er al strak en modern uit, passend bij een innovatief bedrijf als Alten. Alleen mist het nu nog sfeer. De oplossing: elke ruimte voorzien van inspirerende foto’s en beelden. Maar niet zomaar een foto. LBS zorgt voor passende beelden die op de wall-covers en doeken in de herkenbare blauwe kleur gezet worden, zo blijft het passen bij de identiteit van Alten. Kijk je mee met ons door het pand heen?

De Vraag

Alten wilde de kantoorruimte restylen. Ze stelden ons de vraag: ‘Hoe moeten we dat doen?’

Het Doel

Alten wilde graag meer sfeer in het kantoor, om zo de medewerkers te inspireren.

De Oplossing

Sfeerbeelden passend bij Alten in elke kantoorruimte in de vorm van wallcovers, branding en signing.

Wij hebben LBS ervaren als een enthousiaste partij om mee samen te werken. Daarnaast is een grote betrokkenheid bij de uitvoer van de productie en wordt er creatief meegedacht om een optimaal resultaat te behalen. LBS heeft zich ten doel gesteld om alleen de beste kwaliteit te leveren en handelt hier ook naar.

LBS heeft voor Alten de interne signing uitgevoerd, doorzichtbeperking in de spreekkamers aangebracht en foto’s op doek voor alle spreekkamers en hallen gemaakt.

Danielle Oosthof

Facility Manager, Alten