Selecteer een pagina

Art of Beauty

In samenwerking met interieurarchitect Franke van den Broek ontstond het concept van tijdloze schoonheid in de vorm van zes portretten op hoogglanzende fotopanelen, die de eyecatchers zijn van het interieur. 

Art of Beauty - Fotopanelen transformeren interieur

De Vraag

Op welk manier kunnen we portretkunst tonen in het vernieuwde interieur van Annelies Maas?

Het Doel

De portretkunst van tijdloze schoonheid door de eeuwen heen tonen, die sterk tot hun recht komen in het matte en warme basis van het interieur.

De Oplossing

Op grootformaat acrylaat fotopanelen komen de portretten tot zijn recht in het rustige interieur. Met de toevoeging van een eigentijdse pixel-vertaling van de portretten is de kunst een echte serie anno nu.

“Art of Beauty is een opleidingsinstituut voor permanente make-up gerund door Annelies Maas. Het concept; zes portretten die de eyecatchers vormen van het opleidingsinstituut. Ik liet mij inspireren door de naam ‘Art’ en ‘permanente’. Zo ontstond het concept tijdloze beauty. Schoonheid door de eeuwen heen. Het was een zoektocht naar mooie, tijdloze portretkunst niet alleen van goede make-up maar ook dat de draagster kracht en zelfvertrouwen uitstraalt. Het resultaat is een reeks portretten van krachtige vrouwen vanaf de 18e eeuw tot nu. “Het mooie toeval wil dat ik bij mijn kennismaking met Annelies meteen een schilderij, een life-painting, van haar zag op een trouwfeest vorig jaar”. Net zoals mooie make-up het beste toont op een verzorgde huid, laten de hoogglanzende fotopanelen van LBS zich goed onderscheiden in de matte en warme basis van het interieur. 

Franke van den Broek

Interieurarchitect , De Interieurarchitect

Ook smart aan de slag?

facebook_witlinkedin_wittwitter_wit

Bel: 085 732 57 07

Email: info@lbs.nl