Selecteer een pagina

Realistisch budget bij creatieve ideeën

Brancheorganisatie Koninklijke BLN-Schuttevaer had een realistisch plan nodig. Met een nieuw kantoor en een strak budget riepen ze onze hulp in.

Brancheorganisatie Koninklijke BLN-Schuttevaer

Creatieve oplossingen met een praktische insteek

Koninklijke BLN-Schuttevaer is een brancheorganisatie ván en vóór de binnenvaart. Ze zijn er voor varende ondernemers, reders, bevrachters en operators. Als brancheorganisatie willen ze een nieuwe kantoorinrichting, al is het budget vanzelfsprekend beperkt.

Bij LBS zijn wij dol op creatieve ideeën, al bekijken wij ze altijd met een praktische insteek. BLN-Schuttevaer stelde aan ons de vraag om privacy te realiseren op de glazen systeemwanden. Waarbij we rekening houden met het transparante karakter van BLN-Schuttevaer. Bij de aanpak van dit plan is het van belang dat alle partijen tegelijkertijd samenwerken en meedenken met de interieurarchitect Franke van den Broek  over de aankleding.

Op ambitieuze en realistische manier gaan we aan de slag om het kantoor te voorzien van elementen passend in de huisstijl van Koninklijke BLN-Schuttevaer. Budget is daarbij niet toereikend om de vergader- gebruiksruimte scheidingswand te voorzien van een ruimtevergrotend, passend beeld. Door de hulp van de leden in te roepen is elke ruimte, inclusief de vergader- en gebruiksruimte sfeervol ingericht.

Kijk mee naar dit prachtige project wat in samenwerking met zoveel partijen bereikt is.

De Vraag

Hoe kunnen we privacy realiseren op de glazen systeemwanden en toch transparantie behouden? Plus tegelijkertijd samenwerken en meedenken met de interieurarchitect over de aankleding.

Het Doel

Het nieuwe kantoor ambitieus en realistisch voorzien van elementen passend in de huisstijl van Koninklijke BLN-Schuttevaer.

De Oplossing

Planuitwerking met interieurarchitect. Glazen systeemwanden voorzien van privacyfolies. In entree een aangelichte eyecatcher met het logo van BLN-Schuttevaer. Signing in herkenbare stijl. Scheidingswand in vergaderzaal met wandvullende panoramafoto en beeldmerk. Mogelijk gemaakt door samen te werken met de leden om zo budget en mogelijkheden te vergroten.

“Koninklijke BLN-Schuttevaer heeft met veel plezier samengewerkt met LBS. Niet alleen hebben ze ervoor gezorgd dat ons kantoor er tip top uitziet, we hebben het bovendien als erg prettig ervaren dat ze op alle fronten met ons mee hebben gedacht. Van functionaliteit tot uitstraling en van montage tot mogelijkheden voor de onthulling van ons nieuwe pand. ”

Hester Duursma

Directeur, Brancheorganisatie Koninklijke BLN-Schuttevaer