Selecteer een pagina

Maak de ruimte inspirerend

Een gebouw heeft veel praktische, saaie ruimtes. Hoe laat je een lange, smalle gang groter lijken? Slim gebruik van diepte beelden kan een smalle ruimte vergroten en spannender maken.

Van Domburg Partners

Maak de ruimte inspirerend

Van Domburg Partners heeft zijn hele uitstraling tot in de puntjes verzorgd. Alles om visueel aantrekkelijk te zijn, een belangrijke voorwaarde als strategisch distributeur van professionele displays voor de zakelijke markt.

Medewerkers en bezoekers liepen echter nog steeds door een saaie, kleine ruimte zonder sfeer. De uitdaging voor ons was om de lange, smalle gang aantrekkelijker te maken. Door gebruik te maken van een XXL sfeervisual, wisten wij de gang te transformeren naar een inspirerende ruimte. Meedenken met het juiste beeld was een belangrijk onderdeel voor LBS. Want een grote visual staat of valt met het gebruik van het beeld. Met een zeer unieke foto, gemaakt door de gespecialiseerde panoramafotograaf Arie Jonkman, bereiken we een groots effect.

De Vraag

Denk mee om deze smalle gang mooier te maken, dat het meer uitstraling heeft en niet zo benauwd meer is.

Het Doel

De gang ruimtelijker en inspirerender maken, passend bij Van Domburg Partners.

De Oplossing

Een plan om de verlichting aan te passen, een speciale XXL panoramafoto maken en deze uitprinten tot wel 30 meter! Uitzicht op Rotterdam over de gehele breedte van de gang. “Ech wél!”

“Onze jarenlange samenwerking met LBS ervaren wij als zeer prettig. Danny Stam is flexibel en kan op korte termijn zaken voor elkaar krijgen. Daarnaast is hij proactief in het meedenken naar de juiste oplossing.”

Ed van Domburg

CEO , Van Domburg Partners