Selecteer een pagina

DukdalfBRES

DukdalfBres is een bijzonder sport- en cultuurhuis, waarbij alles onder één dak valt. Met een sfeervolle aankleding van de buiten- en binnenkant.

Sport- en Cultuurhuis Brielle

 

DukdalfBRES

Het sport en cultuurhuis DukdalfBRES brengt mensen bij elkaar. Of je nu een voorstelling bijwoont, komt sporten, zwemmen of een bezoek brengt aan de bibliotheek, in Brielle hebben ze het allemaal onder één dak gebracht.

Interieurarchitect Franke van den Broek maakt een slim ontwerp, waarbij de locaties zorgvuldig worden ingericht. Aan ons de vraag om mee te denken over de bewegwijzering aan de buiten en binnenkant. Door goed samen te werken, hebben we een aansprekend ontwerp, met de juiste posities voor de bewegwijzering en een sfeervol sport- en cultuurhuis. Fotografie door Edith Schoo.

De Vraag

De bezoekersstroom leiden naar de diverse functies van het sport- en cultuurhuis. Waarbij de signing naadloos aansluit op de huisstijl en omgeving.

Het Doel

Vanaf de buitenkant van het pand, kunnen bezoekers zelfstandig de weg vinden naar de theaterzaal, zwembad en bibliotheek.

De Oplossing

Volledig geïntegreerde wayfinding, signing en interieurdecoratie. Passend binnen de huisstijl van DukdalfBRES maar wel met de herkenbare gouden kleur, zodat de bewegwijzering opvalt en aansluit in de ruimte.

Ook smart aan de slag?

facebook_witlinkedin_wittwitter_wit

Bel: 085 732 57 07

Email: info@lbs.nl