Selecteer een pagina

Merkimplementatie met ambitie

De huisstijl van e-commerce bedrijf Montapacking als merk implementeren, zodat de vestigingen uniform herkenbaar zijn en de verkeersstroom efficiënter is.

Montapacking

Merkimplementatie met ambitie

Bedrijven die een sterk merk hebben zijn succesvoller en winstgevender. Een consistent geïmplementeerde huisstijl leidt tot een professionele uitstraling, verbeterde zichtbaarheid, herkenbaarheid en kostenbesparing. Precies waar Montapacking als succesvol e-commerce bedrijf naar op zoek is.

Wij komen bij onze klant, Montapacking, naar binnen. Alles is kleurrijk aangegeven en helder. Montapacking werkt met duidelijke kleurindelingen, om zo het logistieke proces zo efficiënt mogelijk te maken. Deze kleuren zijn niet alleen intern voor de medewerkers van waarde, ook de vrachtwagens en klanten moeten dit zelfde gemak ervaren. Aan ons de vraag deze kleurrijke huisstijl met grafisch vierkante elementen visueel passend te laten terugkomen op de diverse vestigingen van Montapacking.

De Vraag

Wil je de huisstijl van Montapacking op de diverse vestigingen herkenbaar terug laten komen?

Het Doel

De ambitie en kwaliteit van Montapacking uitstralen en herkenbare bewegwijzering maken die geschikt voor internationale chauffeurs.

De Oplossing

De kenmerkende vierkante vormen op de vestigingen duidelijk laten terugkomen. Slimme bewegwijzering met huisstijlkleuren,  vereenvoudigde plattegronden en, in plaats van verlichte borden, reflecterende folie.

“Het leuke aan LBS vind ik dat ze vaak niet leveren waar ik initieel om heb gevraagd. Regelmatig komen ze na een aanvraag van onze kant met een totaal andere oplossing. Omdat wij ontzettend kritisch zijn op het gebied van styling, ontstaat er met LBS vaak een leuke dialoog waarmee we uiteindelijk samen de beste oplossing vinden. Dit is de toegevoegde waarde van LBS.”

Edwin van der Ham

CEO , Montapacking