Selecteer een pagina

SIGNING TRANSFORMEERT

Een standaard kantoorruimte omvormen tot een inspirerende werkomgeving. In samenwerking met dAttic heeft LBS het totaalconcept voor de ruimte gerealiseerd met diverse signing disciplines. Kijk mee ons hoe het grijze kantoor een inspirerende sfeer krijgt.

cXstudio - een beleving in de werkomgeving

 

Inspirerend ontwikkelcentrum

Samen met Marcel Snijders van dAttic lopen we een standaard kantoortuin binnen. Grijs en grauw. Het is lastig voor te stellen dat hier over enkele weken een inspirerende werkomgeving gemaakt moet worden voor marketeers, creatievelingen en ontwikkelaars. cXstudio is een initiatief van HCL Technologies en Aegon om op een snellere manier klanten te voorzien van innovatieve producten en diensten en de klantbeleving te vergroten. Belangrijk dus dat de werkomgeving inspireert om creatieve ideeën te bedenken voor online en mobiele apps.

In samenwerking met dAttic wordt het totaalconcept voor het kantoor gerealiseerd. dAttic ontwikkelde samen met cXstudio de merkidentiteit en heeft dit vertaalt naar het inrichtingsconcept ‘changing perspectives’, wat het creatieve werkproces ondersteunt voor een teamgerichte omgeving. Op verschillende manieren worden nieuwe perspectieven zichtbaar gemaakt waarbij continue is gezocht naar een balans tussen ‘tech and touch’. LBS heeft de diverse disciplines in huis om in een strak tijdschema de uitvoering te realiseren en zo een inspirerende werkomgeving te creëren met het bijbehorende openingsfeest en specials. Kijk je mee naar ons werk?

De Vraag

dAttic vroeg ons om te helpen met het totaalconcept. En zo werk en verantwoordelijkheid uit handen te nemen.

Het Doel

Inspirerende sfeer creëren die het creatieve werkproces ondersteunt in een teamgerichte omgeving.

De Oplossing

Door uitlopende materialen en technieken te gebruiken, kon LBS een slimme manier het totaalconcept tot uitvoering brengen op zowel de muren, logo, meubels als het op maat gemaakte licht in de vorm van een plus.

De beleving van de opdrachtgever

LBS is een ervaren partij om mee samen te werken in de realisatie van cXstudio. LBS heeft zich ten doel gesteld om alleen de beste kwaliteit te leveren. De betrokkenheid is groot. Het LBS team denkt creatief mee voor de optimale oplossing. LBS heeft voor dit project alle signmaking en meerdere specials uitgevoerd. Denk hierbij aan wand- en glasdecoraties, interne signing, 3D logo’s en het aanbrengen van een magnetische en beschrijfbare lagen op veel wanden.”

Marcel Snijders

Creative Director, dAttic

Ook smart aan de slag?

facebook_witlinkedin_wittwitter_wit

Bel: 085 732 57 07

Email: info@lbs.nl