Selecteer een pagina

Spring!

Spring! Een nieuw micro-woonproject waar mensen tijdelijk wonen (maximaal 1 jaar).
Het oude kantoorgebouw werd getransformeerd tot 57 woningen, die allemaal met kwalitatieve meubels zijn ingericht. Natuurlijk is de uitstraling van het gehele pand belangrijk, zowel binnen als buiten.

Spring! - The house of many homes

Micro-woningen met een identiteit 

Het lijkt een vanzelfsprekendheid: de natuurlijke lichtinval in de gangen van project Spring! Toch was het daglicht bijna verloren gegaan, maar architect Geert Aarssen liet dat niet gebeuren. “De opdrachtgever wilde graag nog een extra woning aan elk uiteinde van de gang, maar ik wilde het daglicht behouden. Als mensen hun woning uit komen en de gang op stappen, voelt het nu als een woning, i.p.v. een hotel.”

De inrichting van Spring is fris, als de lente. Het bied een nieuwe start aan mensen die dit nodig hebben. De aankleding in de gemeenschappelijke ruimtes over de verdiepingen, deurnummers en kleuren vertellen dit verhaal.

De Vraag

Het nieuwe wooncondept Spring! een eigen identiteit geven. 

Het Doel

De micro-woningen en gemeenschappelijke ruimtes een sfeervolle aankleding geven. 

De Oplossing

Met het architectenoog van Geert Aarssen, gecombineerd met krachtige grafische ontwerpen op wanden en deuren, heeft het Spring! gebouw op een uitspringende ideniteit gekregen

“Danny en ik werken al jaren samen. “Voor Spring! zocht ik iemand die verstand had van gebouwaankleding, maar ook het project op locatie kon begeleiden. Daarbij was samenwerking en meedenken van toegevoegde waarde. Niet alleen de prijs, maar ook een goede relatie zijn belangrijk.”

Geert Aarssen

Architect, Spring!