Selecteer een pagina

Maak de ruimte groter én dynamischer

De grootte van een ruimte is een gevoel. Hoe laat je een kleine, compacte ruimte groter lijken? Slim gebruik van visuele beelden kan een kleine ruimte vergroten en spannender maken.

Van Domburg Partners

Maak de ruimte groter & dynamischer

Als mensen zijn we visueel ingesteld. We zijn verzot op visuele indrukken. Wij stappen bij onze klant, Van Domburg Partners, naar binnen. Zo op het eerste gezicht is alles tot in de puntjes verzorgd. De gezellige koffiecorner met design meubels zorgt ervoor dat we ons welkom voelen. Onze klant is strategisch dé distributeur van professionele displays voor de zakelijke markt. Visueel aantrekkelijk zijn, is hun key-selling point. Het gevoel dat klanten ervaren bij de diverse showrooms is dus van groot belang.

Hoe groot we een ruimte vinden, is meer een gevoel dan het aantal kubieke meters. Essentieel bij het gevoel is de mate van openheid die een ruimte heeft. De uitdaging voor ons was dat de diverse showrooms klein en monotoon waren. Daardoor kwamen de displays niet goed naar voren. Door met het LBS team slim gebruik te maken van diverse signing disciplines en de foto’s te laten passen bij de huisstijl, hebben we met weinig middelen een groots effect bereikt.

De Vraag

De showrooms visueel aantrekkelijk maken om zo de beeldschermen beter naar voren te laten komen.

Het Doel

De ruimte groter en dynamischer maken.

De Oplossing

Sfeerbeelden passend bij van Domburg, die de showrooms ruimtelijker en dynamischer maken,  in de vorm van wallcovers, branding en signing.

“Onze jarenlange samenwerking met LBS ervaren wij als zeer prettig. Danny Stam is flexibel en kan op korte termijn zaken voor elkaar krijgen. Daarnaast is hij proactief in het meedenken naar de juiste oplossing.”

Ed van Domburg

CEO , Van Domburg Partners

LBS werkt onder andere voor:

Biolab_logoautotrackcitroen-logo greenparc-bleiswijk jbcrsl-logo2nationale-nederlandenPeugeot_2010_logobam BNLcbre  jlldomburg montapacking  rabobank  ricoh