Selecteer een pagina
Nog even en we sluiten het jaar 2020 af. Een jaar waarin er voor ons allemaal grote verrassingen waren en vele gebeurtenissen plaatsvonden. Op allerlei gebieden stonden er zaken stil, terwijl er op hetzelfde moment veel gebeurde.
De geplande groei en ontwikkelingen van LBS stagneerde, maar gaf daardoor ook weer kansen. Ons totaalconcept “We dress your building!” werd zelfs uitgebreid met diverse mogelijkheden. Het concept van het totaal aankleden van gebouwen biedt steeds meer potentieel en bewijst dat onze ingezette koers goed is.
In 2021 is de planning om die koers verder voort te zetten. Ondanks dat we de doelstellingen van dit jaar niet gehaald hebben, geloven we enorm in de toekomst. We blijven vasthouden aan onze plannen en vernieuwingen, waarin goede samenwerkingen steeds belangrijker worden.
Onze speerpunten blijven nog steeds de totaalprojecten waarin sfeer, signing en bewegwijzering een prominente rol spelen. Met daarnaast de oplossingen waarin zowel outdoor- als interieurfolie een groot aandeel hebben.
Over een paar weken begint 2021. De start van een heel nieuw jaar.
Van harte hopen we dat 2021 voor ons allemaal een prachtig jaar gaat worden.
We wensen je warme feestdagen en een mooi nieuwjaar toe!