Selecteer een pagina

LBS is jarig!

​LBS bestaat 10 jaar. Dat moet gevierd worden! Maar hoe doen we dat in deze periode? De komende maanden gaan we onze relaties persoonlijk verrassen en bedanken voor het vertrouwen in de afgelopen 10 jaar. Want zonder hen hadden we dit natuurlijk nooit bereikt. Van een kleine onbekende speler zijn we dankzij prachtige projecten uitgegroeid tot een landelijk opererende organisatie op het gebied van restylingen en rebranding van gebouwen.

De afgelopen jaren ontvingen we niet alleen het vertrouwen van onze opdrachtgevers. Brancheorganisatie Si’bon vertrouwde ons het kwaliteitskeurmerk toe, Vakblad Signpro besteedde meerdere malen aandacht aan LBS, een nominatie voor de Sign+ award werd toegekend door vakmagazine SIGN+, het predicaat Erkend Leerbedrijf mocht gevoerd worden, met de software van Gripp stapten we in het volgende tijdperk van professionalisering en vooraanstaande merken zoals 3M kregen een prominente plaats in het assortiment. Maar onze ‘wall-of-fame’ is nog lang niet vol!