Selecteer een pagina

In de nieuwste uitgave van het vakblad SignPro is er uitgebreid aandacht voor de mogelijkheden van zelfklevende folies op glazen systeemwanden en ramen in kantoren en gebouwen. Danny Stam leverde namens LBS een bijdrage met een heldere uitleg over de vele mogelijkheden.

Omdat LBS één van de gespecialiseerde bedrijven in Nederland is op het gebied van glasflolies en groot is in gebouwaankleding, oftewel “building dressing”, ging Danny Stam in gesprek met SignPro hoofdredacteur Herman Hartman. Hartman en Stam lopen beiden al enkele decennia mee in de branche waardoor het een mooi en vooral interessant gesprek werd.

Stam vertelt uitgebreid over hoe hij LBS de afgelopen jaren heeft gebracht tot de organisatie die er nu staat, met een scala aan prachtige projecten en relaties. Een organisatie waarin vooral klanttevredenheid voorop staat. “Bij LBS gaan we altijd voor een méér dan tevreden klant”, aldus Danny Stam.

Klanten staan centraal bij LBS. En dat dit streven z’n vruchten afwerpt, blijkt wel uit het feit dat LBS telkens weer wordt aanbevolen door de eigen opdrachtgevers. “Zij zijn onze ambassadeurs geworden en daar zijn we erg trots op”, aldus Stam.

Lees via deze link het SignPro artikel